Idag hade Clara o Kratos en lyckad date đŸ„łâ™„ïžJippi sĂ„Ă„Ă„ glad att det tog sig. NĂ„gra bra kort blev det inte pĂ„ dem tillsammans för jag var sjĂ€lv och de yrde runt som virvelvindar i snön. 😅 Om det tar sig fĂ„r vi valpar i mars med leverans i maj. Clara Ă€r en riktig hĂ€rlig perrotjej. Hela kroppen gungar av glĂ€dje för det mesta.
Nu har jag haft Clara pĂ„ jobbet under veckan och efter nyĂ„r hade jag med Molly dĂ€r. Alla sĂ„ duktiga ”nya pĂ„ jobbet”  Molly var det roligt att lĂ€ra kĂ€nna under veckan hon var hĂ€r inför My Dog. Excellet och 3a av 9juniorer fick vi vara glad för dag1. Andra dagen var hon mer obekvĂ€m sĂ„ ett VG. Starkt gjort Ă€ndĂ„ helt ny med inomhus miljö och ny med mej. Garbo Offi o Mila Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta med alla nya hundar som kommer o gĂ„r😅

đŸŸâ™„ïžKennelhelg 28-30/4â™„ïžđŸŸ spika datumet i almanackan alla valpfamiljer pappahundar, fodervĂ€rdar. Mer info med aktiviteter kommer, Det kommer som vanligt finnas möjlighet stĂ€lla husvagn och husbil i nĂ€romrĂ„det.