Med kort varsel bjöd vi in till valpträff. 7 av sommarens 10 valpar kom plus 10 vuxna??? Härlig dag i solen med lite kontaktövningar, tandvisning ringträning och massa bus. Avslutade dagen med fika i solen☀️

15perrosar grannen Kärstin leonberger och basset Kurt som bor med våran fodertik Kayla. Såhär söt är hon.

Bästa hovfotografen Annika har tagit alla fina korten som följer?

Tack alla för att ni kom?

Vaknade igår natt av att Garbo kräktes, bra tecken. Inte alla gånger man blir glad att vakna av det? Offi stackarn fick ett sår förra veckan som hon kliade sönder två gånger och blev helt inflammerad runtom. Nu idag fick vi penicillin salva så hoppas det läker snabbt. Sitter precis där kragen ska sitta sålite svårt att ha koll. Tur att hon inte börjat löpa än, men nu får hon gärna göra det✊?