Eftersom jag låter Garbo bli mamma för tredje gången så förstår ni säkert att jag är mycket nöjd med hennes valpar. Vad gäller hälsa,temperament och snygga är de också ? Extra roligt att de förstfödda, Offi o Janis står på tur för att bli mammor de med, Har hittat en trevlig fin hane till Janis nu också. Albus,  på stamtavlan heter han så fint Bellamigo Call Me Champagne Moment?tror det kan bli en riktigt bra kombination precis som Offis med hennes kille. Läs mer under planerade valpar.  Bara löp som saknas nu ?

Janis är hos oss nu lilla söta. Hon o Offi har bra roligt och Garbo blir lite trött på dem?

Stolt över barnbarn som gått strålande i helgen på Dansk Vinnare i Herning. Titlarna haglade över Carina som visade sina två fina Pandoravalpar, Aqua o Aston??Stort grattis till fin uppfödning??