Janis är på dag 57 som är det tidigaste valpningsdygnent vi haft, det var Dixie i somras och det gick bara bra,  Jag  önskar såklart att hon håller ut några dagar. Hon åt nyss en bra frukost så då vet vi att allt är lugnt. Men hon ligger kvar brevid sängen längre på mornarna. Ingen av dem ligger så mycket i sängen nu, de är troligen lite varma?

Offi hack i häl ligger görna ner i väntan på mat,promenad och även när hon äter. Igår intog Janis samma stil. Det är som hon inte orkar stå och vänta när vi klär på oss. Jag mätte magen på dem i förrgår 75cm Janis o 77 Offi. Tänkte göra det imorgon igen samt väga dem. Det är ju inga små nätta perrotjejer någon av dem så jag behöver asssistans att få upp dem på vågen?????? Garbo som fick fem valpar hade magomfång på 78. Får se om det kan jämföras med hennes väntande ”valpar” Det sparar på därinne så det är huvudsakens man känner liv. Men nyfikenheten är stor.?X………

Vi söker fortfarande en ny familj till Stella 14månader. Hon ska röntga höfterna 13/2 sen är hon redo att omplaceras. Finns det intresse hör görna av er. Hon är ingen problemhund. Stella finns i Solna hos sin familj som görna vill träffa nya ägarna hemma. Ring mej om ni vill veta mer 0706837744