Våra fina fina 7veckors valpar. Bästa grannen Annika klättrade över gärdesgården o fotade idag. Att lyckas med 10 valpar och ändå ha fin grannsämja är en påfrestning 😂Annika tittade ibland o sa den va bra, mötte min blick och ”Nähä vi gör om”

Att valparna däremot var i olika stadie trött för pigg osv är ju som det är,,vi har allt ifrån stå-stå o sova-stå o spring-men jättenöjd ändå. Superfina kort💖

Zeus

Zilas

Ziggy

Zack

Ighy

Ior

Impuls

Idun

Idylle

Imila

Finaste mammorna❤️❤️

Garbo löper nu, efterlängtat men av alla dagar så var det två dåliga att starta på och det var nu. Ska hjälpa äldsta sonen i Sthm  med flytt precis den helgen jag tror det är höglöp. Men tar ett prov på fredag fm dag 11 åker och hoppas det inte är dax. Annars får jag skynda till Nyhamnsläge i Skåne. Sheldon borde ha bott ett stenkast ifrån😍