VĂ„ra fina fina 7veckors valpar. BĂ€sta grannen Annika klĂ€ttrade över gĂ€rdesgĂ„rden o fotade idag. Att lyckas med 10 valpar och Ă€ndĂ„ ha fin grannsĂ€mja Ă€r en pĂ„frestning 😂Annika tittade ibland o sa den va bra, mötte min blick och ”NĂ€hĂ€ vi gör om”

Att valparna dĂ€remot var i olika stadie trött för pigg osv Ă€r ju som det Ă€r,,vi har allt ifrĂ„n stĂ„-stĂ„ o sova-stĂ„ o spring-men jĂ€ttenöjd Ă€ndĂ„. Superfina kort💖

Zeus

Zilas

Ziggy

Zack

Ighy

Ior

Impuls

Idun

Idylle

Imila

Finaste mammorna❀❀

Garbo löper nu, efterlĂ€ngtat men av alla dagar sĂ„ var det tvĂ„ dĂ„liga att starta pĂ„ och det var nu. Ska hjĂ€lpa Ă€ldsta sonen i Sthm  med flytt precis den helgen jag tror det Ă€r höglöp. Men tar ett prov pĂ„ fredag fm dag 11 Ă„ker och hoppas det inte Ă€r dax. Annars fĂ„r jag skynda till NyhamnslĂ€ge i SkĂ„ne. Sheldon borde ha bott ett stenkast ifrĂ„n😍