Nu har vi en spännande vår/sommar att se fram emot. Jag åkte med Garbo till Nyhamnsläge i måndags och det blev parning nästan direkt. Såååå roligt. Hem igen på tisdagen efter en date på fm. Sheldon uppfödare Susann var snäll och erbjöd mat o husrum.😊Betydligt mycket trevligare än att bo ensam någonstans! Så nu är det bara att vänta och hoppas det tar sig. Jag håller på gå igenom vilka som fortfarande väntar valp, jag har bytt mail men kollar gamla. Skulle det vara någon som jag missat höra av mig till så ring eller skriv gärna igen.

Fina paret💞💞

SE UCH SE JV-13 FI UCH LA SIRENITA’S GARBO❤️

SE UCH ABERLOURS SOUTHERN MAN

Valpar beräknas mitten på juni med leverans i början på augusti.

 

 

Idag har jag tränat lite med Kayla och ska träffa Kingen sen. Kanske inte bästa förutsättning inför helgens Sundsvalls resa. Borde tränat mer men tiden har ju inte funnits🙈Så på fredag tar jag o Peter tåget med King. På plats möter vi upp ett gäng. Kayla åker med matte o husse. Spännande helg!