Från Skåne till Sundsvall 🐾jag Peter o King tog tåget för att slippa påsktrafiken. Så skönt, förutom att första sträckan var tåget trasigt så Kings husse räddade oss😊På plats i Sundsvall så mötte Kayla,Ester,Merci,Gimma,Nala med matte o husse upp. Flera var bara sällskaps hundar på resan. Söta Luna kom också och sa hej. King är verkligen en helt underbar perrokille. Super enkel at ha med på tåg,hotell, allt som händer o han bara gillar läget. Trots sin ringa ålder 💞

Börjar med succén Perro Cabo Belone. Svensk Juniorvinnare Svensk Vinnare samt BIR Junior . BIM. Nära på att Carina tog allt med sötaste Belone, Vi känner oss lika stolta då det är barnbarn alltså Pandoras valp. Helt otroligt vilken jackpot🌟🌟Carina som är överallt med sina hundar är såååå värd vinsten. Stort grattis till er🌟🌟

Kayla Junior Excelent 2a. King Excelent 2a junior. Marqués leverar konstant CK 3a bästa hane men bästa svenska hane🌟Messi fick jag äran att visa med sin korta päls så det var lite skräll att han fick CK och blev placerad som 4a bästa hane🎉bakom Marqués 😍superbra! Luna som gjorde debut med ovan husse fick good pga hanteringen men husse var så modig som gick in.  Gimma Excelent veteran. Så fin, borde tagit veteranklass enligt mej🥰De finska ekipagen är oftast svårslagna. Pälsvård deluxe där.  Domaren gillade alla våra hundar och älskade temperamentet på dem. Alltid roligt att höra. Bästa uppfödare med den här fina kritiken och efteråt kom domaren fram och sa att det verkligen var en bra uppfödning under lång tid med typ samt temperament i en svår ras. Jag var nöjd eller ganska nöjd med dagen😂 framförallt så roligt att träffa alla. Trevlig helg på hotellet rakt över mässan.

Ester verkar dräktigt hon är kinkig med maten nu och har kräkts. På tisdag är det ultraljud. ✊🏼Blivande pappa Messi var så glad när jag ställde honom så han charmade domaren med sin korta päls,

Imorgon ska jag klippa bort den här magiska pälsen på Marqués 😭