Det klipps,spåras o vi springer vänstervarv på Utställnig. Förra veckan testade jag viltspår med bästa Offi och hon fattade direkt och vi fick godkänt anlagsprov i viltspår. Idag tog hon 1a pris i öppenklass och spårade såååå fint💖Jag är en väldigt stolt matte!  Grattis till grannen Kärstin som också fixade anlaget🎉

I lördags kom Konfetti med matte på besök från Vänersborg. Inför söndagens utställning i Västerås. Vi hade en liten valpträff med syskonen som bor nära. King o Kayla de kom o busade med syrran. Kärt återseende.

Konfetti skötte sig bra i ringen och fick Excelletn 🎉lite bustag och ville bita i kopplet, men men en glad tjej🤗

 

Jag ställde syrrans Mowie, 1a öppenklass med CK och 2a bästa hane med R-Cert. Roligt men ååå vad vi ville ta championatet. Lite för kort päls på killen🐾🌟

Här några nyklippta🐾

Fenris (Dixie/Bempa) gullet bara 9 månader och så cool.

Marques (Prima/Bosse) magisk päls som var 11månader och utan tovor. Han fick agility frilla🌟

Alva syrran, lilla Lambi

Alla tre superduktiga på klippbordet👍🏼

Zeus kom tillbaka pga familjeskäl. Tack o lov hittade vi en ny perfekt familj snabbt. Annars hade han nog blivit kvar här💞alltid svårt om nån liten kommer hem igen, då vill man ju bara spara själv. Lyckliga familjen Mats o Pia i Orsa. Allt har gått bra med hemresa och flytt.

Sist men inte minst! Grattis alla fina 11åringar🎉våran E-kull. Doris,Elvis,Edith,Zeke💖extra tanke till finaste Selma som hastigt somnade in i mars ❤️Troligen pga en tumör som växte snabbt. Usch vad sorgligt när våra älskade lämnar oss😞mamma Zara o vi  skickar pussar till jubilarerna🥰

❤️Selma❤️