Det har tävlats på olika håll i landet med La Sirenita’s krullisar under helgen. Med strålande resultat.

🌟Thilda o Olivia vann agilityklassen i Sunne🎉

🌟Kiwi o Maria fick 2godkända Rallylydnads tävlingar i Kil🎉

🌟Luna o Linda var på Inoff  utställning i Umeå och blev BIR🎉

🌟Kingen tog jag med mig kl 05.00 i lördags till Norrköping Dog Show. Storslam då han blev bästa hane med CERT samt Juniorvinnare. Att lyckas med det endast 11månader gammal är bra gjort. Precis som att syster Kiwi klarade Rallylydnande så ung och dessutom debut för dem.

🌟Mowie  (Chiegas Tropical Island Sulawesi) som jag också hade med mig  blev bästa öppenklass hane med CK samt 2a bästa hane med R-Cert. Glad glad när båda två jag visade blev 1a o 2a🎉🎉Carina fick hjälpa mig i konkurrensen med Mowie. Tack för det!

🌟Perro Cabo Belone (barnbarn det är Pandoras valp) blev BIR Junior🎉

Grattis till er alla som vågar sig ut på tävlingsplanen med våra arbetsmyror.

 

💖Småstjärnorna härhemma växer och är så fina. Ester mår också bra. Växer det gör Garbo också, 2veckor kvar tills hennes valpar kommer. Spännande!