Stor sorg våran fina Zara fick somna in i torsdags. Det är min pappas perro. Hon blev 14år och 8 månader och vi är så tacksamma för att hon kom till oss. Vid husses sida alltid.❤️Hon fick svåra kramper i onsdags natt, efter akut strömsholsbesök fick vi hämta henne på torsdag. Redan på kvällen så började det om igen.😥Troligen en tumör som orsakade de kraftiga anfallen och det gick inte att göra något. Snabbt beslut för att slippa lidande för Zara. Men så konstigt när alla våra gammelhundar inte finns med oss längre. Älskade Zara❤️❤️❤️

Förra veckan blev även lilla Mila 4månader attackerad av en amstaff som bet henne i benet så det gick av på två ställen🥵ååå så arg ledsen och allt. Vilken normal hund hugger fast sig på en liten glad valp som kommer gående i koppel. De skulle hälsa(tyvärr) sen satt den fast. Det var tydligen en tidigare snäll hund son aldrig gjort något, men fast Mila skrek hjärtskärande så släppte den inte. Matte Emma gjorde allt för att få bort hunden så till slut kom Mila loss. Men med brutet ben och bett. Akut till Uppsala där hon opererades och nu är hon hemma på Åland men plattor o skruvar i benet. Hoppas nu hon läker fint och blir samma glada sorglösa valp som före attacken. 💞inte det lättaste hålla en liten valp stilla dessutom.

Glada nyheter har vi faktiskt också😍igårkväll kom Garbo o Sheldons små valpar, 3hanar 2 tikar. 🥰Jag hör av mig till er väntande familjer inom kort.

Det kommer mer kort på Esters gäng snart också, Hela förra veckan gick bara till all logistik runt Mila och Zara❣️❣️De är uppe o vinglar på benen och börjar upptäcka världen.