Nu har våra finaste söta Ester o Messi valpar i X kullen flyttat till sina lyckliga nya ägare. Alltid lika roligt att följa de små i sitt nya liv💞rapporter kommer att det flyter på bra, det blev så väldigt varmt precis när de flyttade så aptiten var sådär på flera. Ester har varit en helt fantastisk mamma. Vi är så tacksamma som fick låna in henne igen.

❤️Xoa flyttade till My i Krylbo

❤️Xina-Vera till Annika o Kent i Kolsva

❤️Xander till Fagersta o familjen Sohlberg

❤️Xara-Meja flyttade till familjen Carstensen i Stockholm

❤️Xavi-Loffe till familjen Rubensson Rosling i Sävsjö. Loffe fick en perrokompis i familjen direkt.

❤️Xyra Rosa hade lyckan att flytta med mamma Ester hem till Örebro. Familjen Lönngren-Olsson deläger vi henne med och hoppas på en valpkull i framtiden💞

Veckorna går i hundens tecken för fulla muggar. Jag har hunnit vara på ett par utställningar med strålande resultat. Söndag 21/7 Storslam i Västerås. Jag hade tre stycken med mej. Joy kom på torsdagen innan och bodde här några dagar, snällaste söta tjejen.

King Arthur BIR CERT NORD CERT CK Bästa hane

Mowie CK R-Cert R-Nordic Cert 2a Bästa hane

Joy of Life gullet första gången inne på ett utställningsområde och var som ett proffs. CK Excellent 3a Bästa tik. Lika glad över hennes prestation som killarnas🥰🤩

Petra med familj har bott här ett par dagar innan leverans av Esters valpar, sen kom Carina o Bosse från Åland med krullis släkten. Tre av Pandoras valpar.

Jag o Carina åkte till Ransäter i Söndags på utställnig. Det var varmt☀️. 🌟Kingen CK R-Cert 2a BH.

🌟Kiwi Queen debut på officiell med matte Maria. CK BIM junior. 3a Bästa tik🌟

🌟Barnbarnen Aston o Belone CK 3a BH samt 4BT

De små  är ju stora nu och helt bedårande.

Vi har Mila härhemma nu också. På tisdag har vi tid hos Redog i Västerås för rehab. Mila har så mycket spring i benen men har koppeltvång flera veckor till. Vi hoppas att Redog tycker det ser bra ut efter omständigheter. Gullet🥰

Nu kommer jag ha mer tid att fota valparna, ingen utställning förrän valparna flyttat. Idag hade vi besök av Offis bror Affe från Växjö. De fick busa bada o Affe kollade in halvsyskonen i valphagen.

Imorgon ska jag klippa Mila och Kingen. Mila har ju sitt skadade ben rakat. Kingen har presterar så sjukt bra i ringen. Bara invänta 2års dagen nu så han får ta sista Certet, Inte alla som plockar dem så snabbt som han gjort🌟Stjärnan🌟Raknig o sen BPH i september för 4av förra sommarens valpar.

Alvin har haft dambesök också. Eskilgårdens kennel var här med söts Ema och det blev en lyckad parning. Hoppas det tar sig!