Det blir alltid en total omställning när valparna flyttar och så tomt. Men det har ändå gått i ett med hunderiet sen första Y flyttade förra söndagen, sista lilla Ylva Li åkte med mej till Norrköping i lördags, för att åka vidare med matte Ia och perro kompis Ema till Ljungby. Vi deläger Ylva💞

Yordan/Enzo flyttade till familjen Huhtamaa/Beronius i Järfälla

Yanko/Ruff flyttade långväga till familjen Alf i  Dalby

Yoda/Aiko åkte också långt, ända till Piteå och familjen Söderholm/Häll

Yuni flyttade till Andreas o Karin i Strängnäs

Vad roar man sig med om inte springer vänstervarv på utställning när det blev tomt härhemma. Jag o syrran packade med oss Janis o Mowie och åkte på lördag morgon 04.30😴mot Norrköping Nordic DogShow. 25 perrosar på plats. Jippi vilken dag🌟. Mowie ( Chiegas Tropical Island Sulawesi) BIR och tog tredje certet och därmed Svensk UtställningsChampion🤩Pandora som Carina kom med från Åland BIM. Ighy var på plats med matte Linda och de blev BIR valp. Gladare hund tror jag knappast jag sett i ringen🥰svansen gick för fullt när domaren skulle klämma o känna, Janis 1a ökl CK 3aBT🌟Full pott med andra ord!

Dag2 i Eskilstuna med 27perrosar nästan lika bra. Då hade vi flera på plats så det blev en uppfödargrupp Bästa med HP🌟Mowie Bästa hane CK samt BIM. Rabalder CK  3a hane. Son Excellen enda hanen som fick det förutom Champion hanarna. Ramses morrade som han börjat med efter matte tog tandsten och åkte på utställning😐inte så kul men men alltid går det inte som man vill. Han är världssnälla killen ändå. Feliz lilla söta gjorde ringdebut dessutom i öppenklass med 10 tikar och hon blev 4a med excellent. Janis 2a med CK. Supertrevlig stämning och sällskap runt ringen båda dagarna och vi slapp regnskurar.

 

Blev taggad när Janis gick så bra att hon är anmäld till Högbo o Gimo också💖så duktig fast vi verkligen slavat med träning. Får sällskap av Marqués samt Mylla/Idylle gör valpdebut.