Det blir alltid en total omstĂ€llning nĂ€r valparna flyttar och sĂ„ tomt. Men det har Ă€ndĂ„ gĂ„tt i ett med hunderiet sen första Y flyttade förra söndagen, sista lilla Ylva Li Ă„kte med mej till Norrköping i lördags, för att Ă„ka vidare med matte Ia och perro kompis Ema till Ljungby. Vi delĂ€ger Ylva💞

Yordan/Enzo flyttade till familjen Huhtamaa/Beronius i JÀrfÀlla

Yanko/Ruff flyttade lÄngvÀga till familjen Alf i  Dalby

Yoda/Aiko Äkte ocksÄ lÄngt, Ànda till PiteÄ och familjen Söderholm/HÀll

Yuni flyttade till Andreas o Karin i StrÀngnÀs

Vad roar man sig med om inte springer vĂ€nstervarv pĂ„ utstĂ€llning nĂ€r det blev tomt hĂ€rhemma. Jag o syrran packade med oss Janis o Mowie och Ă„kte pĂ„ lördag morgon 04.30😮mot Norrköping Nordic DogShow. 25 perrosar pĂ„ plats. Jippi vilken dag🌟. Mowie ( Chiegas Tropical Island Sulawesi) BIR och tog tredje certet och dĂ€rmed Svensk UtstĂ€llningsChampionđŸ€©Pandora som Carina kom med frĂ„n Åland BIM. Ighy var pĂ„ plats med matte Linda och de blev BIR valp. Gladare hund tror jag knappast jag sett i ringenđŸ„°svansen gick för fullt nĂ€r domaren skulle klĂ€mma o kĂ€nna, Janis 1a ökl CK 3aBT🌟Full pott med andra ord!

Dag2 i Eskilstuna med 27perrosar nĂ€stan lika bra. DĂ„ hade vi flera pĂ„ plats sĂ„ det blev en uppfödargrupp BĂ€sta med HP🌟Mowie BĂ€sta hane CK samt BIM. Rabalder CK  3a hane. Son Excellen enda hanen som fick det förutom Champion hanarna. Ramses morrade som han börjat med efter matte tog tandsten och Ă„kte pĂ„ utstĂ€llning😐inte sĂ„ kul men men alltid gĂ„r det inte som man vill. Han Ă€r vĂ€rldssnĂ€lla killen Ă€ndĂ„. Feliz lilla söta gjorde ringdebut dessutom i öppenklass med 10 tikar och hon blev 4a med excellent. Janis 2a med CK. Supertrevlig stĂ€mning och sĂ€llskap runt ringen bĂ„da dagarna och vi slapp regnskurar.

 

Blev taggad nĂ€r Janis gick sĂ„ bra att hon Ă€r anmĂ€ld till Högbo o Gimo ocksĂ„đŸ’–sĂ„ duktig fast vi verkligen slavat med trĂ€ning. FĂ„r sĂ€llskap av MarquĂ©s samt Mylla/Idylle gör valpdebut.