🌟🌟Grattis Ighy o Linda🌟🌟BIR valp med superfin kritik när de var på utställning i söndags.

Jag och King åkte på BPH till Malung i måndags. Det var en heldag för 7perrosar  som Maria fixat. 4från oss och 2 Rabalder valpar från Bellamigo samt  importen Luna. Alltid lika intressant att se hur de reagerar på olika moment. Man blir alltid överraskad åt alla håll. Kingen,Sally,Fenris och Kayla avslutade fint med max på skott så det var toppen. Annars var det Kayla som verkligen hade en annorlunda dag, vi kände inte igen henne alls. Hon ville inget, inte leka, inte glad, inte arg..nästan som ett rakt streck på hela protokollet. Sally var som mormor Prima en superlekfull tik som vi fick många skratt åt. King o Fenris är som hanar ofta är i den åldern, mycket intresserade av dofter så det tog överhanden ibland med att bara lukta.

Fenris-Teddy Tundra var som en variant av King, man skulle kunna tro de var syskon och inte från olika kullar💞

Valprapporter kommer och det är alltid roligt att höra hur det går för alla. Söta Rosa var här förra veckan och Ruff hälsade på innan de åker hem till Skåne.

Enzo

Mira

 

Elsa

X-valpars pappa Messi

Sen har vi tonåringarna Z-killarna Zack o Uno

 

 

Till helgen blir det  utställning i Gimo med Janis o Marqués.✊🏼🌟

Nästa vecka och fram till början på oktober så är det röntgen för K och T valpar på olika håll i landet. Alltid lika nervöst inför! Vi hoppas verkligen alla ser bra ut❤️