🌟Heja Mackan, La Sirenita’s Valentino som tog Cert samt blev BIM i Gimo. 🌟 Så fina bilder som Jeanettes man tagit.

Vi följer upp förra årets valpar för fullt, nu är det röntgen som påbörjats och först ut var Kiwi, Karma och Thiona (Sally) som alla fick HD A samt ED UA. Pust vilken lättnad och vi hoppas så att det fortsätter lika bra för övriga. Nästa vecka röntgas ett gäng till✊🏼❤️Tack snälla valpfamiljer som röntgar och gör BPH. Allt för rasens bästa!

Alvin har blivit pappa igen med sin kärlek Ema hos Eskilgårds kennel i Ljungby. Valpar finns att tinga i den kullen.💞

Jag själv söker en fodervärd till tikvalp ur den kullen, leverans i november. Finns intresse och du/ni inte bor allt för långt bort. Samt kan meritera inom någon hundsport. Tveka inte att höra av er! Supertrevliga föräldrar🐾