En av våra förstfödda har lämnat oss efter kort tids sjukdom. Roligaste glada underbara Wilma-Lilja💖Den första tiken jag sparade på foder och hade mycket härhemma under hennes första år. 13fina valpar hade vi lyckan att få efter henne. Många av er i La Sirenita’s familjen har henne i eran stamtavla. Vi skattar oss alla lyckliga för det❤️❤️❤️Overkligt är det och vi lider med matte o hela familjen. Sov gott  Wilma nu får du busa med mamma Wilda💕

Joy har löpt och tyvärr blev det ingen parning. Vi siktar på vår/sommar valpar med Janis och eventuellt en kull till. Joy blir först till sensommar.

Även om blogginläggen lyst med sin frånvaro rullar hunderiet på🐾Jag hämtade underbara lilla Eskilsgårds Clara och hon flyttade till Colle med familj. På söndag ställer vi ut på Nordisk Vinnare i Stockholm. Marqués,Ighy,King o Mowie. Bara grabbar iår.

FODERVÄRD sökes till 3årig hane. Pga sjukdom måste en fantastiskt perrokille flytta till ny familj. Vi söker dej som är hundvan och vill träna upp en understimulerad men vänlig hane, Han gillar barn,åka bil, busa med andra hundar (ej okända hanar) väldigt lättlärd. Ring mej för mer info om det finns intresse, 0706837744

Fodervärd = vi överlåter hunden med bibehållen avelsrätt