Nu har det varit tyst i bloggen lĂ€nge, ibland kommer man bara av sig med inlĂ€gg. Det har hĂ€nt massor detta Ă„r med fina nya valpar, trevliga nya bekantskaper med alla valpfamiljerđŸ€—
FruktansvĂ€rt mycket sorg ocksĂ„ nĂ€r vi förlorat tvĂ„ goda vĂ€nner som vi lĂ€rde kĂ€nna genom hunderiet❀❀Vi har ocksĂ„ förlorat flera av vĂ„ra krulliga vĂ€nner iĂ„r. Sorgligaste nĂ€r de unga lĂ€mnade oss, Zilas genom olycka och före jul fick Yuni endast 6mĂ„nader somna in, pga OCD i bĂ„da bakhasor samt missbildning i ryggen. Det skulle krĂ€vas omfattande operationer med oklar prognos😓fruktansvĂ€rt och vi lider med matte o husse och stöttar deras beslut💔 Bland det vĂ€rsta jag varit med om som uppfödare. Men vi blickar Ă€ndĂ„ framĂ„t och hoppas fĂ„  2-3 valpkullar under 2020. Parningen med Joy blev inte av, sĂ„ vi provar vid nĂ€sta löp.

SĂ„hĂ€r fin Ă€r vĂ„ran julannons med de tĂ€vlande ekipagen som sĂ„klart syns mestđŸ€©đŸ˜otroligt stolt över er alla som visar upp vĂ„ran fantastiska ras, Ă€ven ni som visar upp era Ă€lskade familjemedlem som trĂ€nas pĂ„ hobbynivĂ„, vilket gĂ€ller de flesta. đŸ‘đŸŒ

KenneltrĂ€ffen 2020 ska vi ha en helhelg igen för alla i vĂ„ran stora La Sirenita’s familjđŸŸ

Önskar er alla ett Gott Nytt ÅrđŸ„ł2/1 Ă„ker vi mot Göteborg och My Dog för 2dagars utstĂ€llning. Valparna Rosa o Ylva kommer samt Ighy o Konfetti.