Nu har det varit tyst i bloggen länge, ibland kommer man bara av sig med inlägg. Det har hänt massor detta år med fina nya valpar, trevliga nya bekantskaper med alla valpfamiljer🤗
Fruktansvärt mycket sorg också när vi förlorat två goda vänner som vi lärde känna genom hunderiet❤️❤️Vi har också förlorat flera av våra krulliga vänner iår. Sorgligaste när de unga lämnade oss, Zilas genom olycka och före jul fick Yuni endast 6månader somna in, pga OCD i båda bakhasor samt missbildning i ryggen. Det skulle krävas omfattande operationer med oklar prognos😓fruktansvärt och vi lider med matte o husse och stöttar deras beslut💔 Bland det värsta jag varit med om som uppfödare. Men vi blickar ändå framåt och hoppas få  2-3 valpkullar under 2020. Parningen med Joy blev inte av, så vi provar vid nästa löp.

Såhär fin är våran julannons med de tävlande ekipagen som såklart syns mest🤩😍otroligt stolt över er alla som visar upp våran fantastiska ras, även ni som visar upp era älskade familjemedlem som tränas på hobbynivå, vilket gäller de flesta. 👏🏼

Kennelträffen 2020 ska vi ha en helhelg igen för alla i våran stora La Sirenita’s familj🐾

Önskar er alla ett Gott Nytt År🥳2/1 åker vi mot Göteborg och My Dog för 2dagars utställning. Valparna Rosa o Ylva kommer samt Ighy o Konfetti.