⭐️Vilken start på utställningsåret 2020⭐️

Dag1 La Sirenita’s Ylva Li BIR Valp.

Gulliga lilla Ylva Li är en kopia av mamma Garbo.

La Sirenita’s Ighy BIR Junior CK CERT 2a bästa hane efter en  snygg Champion hane🌟🌟vilken succé som upprepades exakt dag 2 också. Där blev Ighy även CRUFTS kvalificerad 🤩inte dåligt av en 10månaders kille😍snyggt visad av matte Linda som numer svävar på moln🥳

Xyra Rosa blev 2a bästa valp båda dagarna och skötte sig exemplariskt. Hon vann högvinst som fick mingla med kändisar efter en liten föreläsning 🐾😉

Familj sökes till denna guldklimp.💖

Vi säljer honom med bibehållen avelsrätt.  Svensk utställnings Champion. Sveriges vinstrikaste  utställnings hane 2019

HD A. Ögonlyst UA. Thyroideatestad med normala värde. Endast till hundvan familj som inte har andra hanhundar i familjen. Han fungerar bra med barn, gillar att åka bil,bada,träna. Väldigt lättlärd och kräver daglig stimulans. Gärna inom ca 15-20 mil från Smedjebacken. Unikt tillfälle och det är pga sjukdom vi måste leta ny familj. Ej problemhund. Ring mej vid intresse 0706837744