⭐Vilken start pĂ„ utstĂ€llningsĂ„ret 2020⭐

Dag1 La Sirenita’s Ylva Li BIR Valp.

Gulliga lilla Ylva Li Àr en kopia av mamma Garbo.

La Sirenita’s Ighy BIR Junior CK CERT 2a bĂ€sta hane efter en  snygg Champion hane🌟🌟vilken succĂ© som upprepades exakt dag 2 ocksĂ„. DĂ€r blev Ighy Ă€ven CRUFTS kvalificerad đŸ€©inte dĂ„ligt av en 10mĂ„naders kille😍snyggt visad av matte Linda som numer svĂ€var pĂ„ molnđŸ„ł

Xyra Rosa blev 2a bĂ€sta valp bĂ„da dagarna och skötte sig exemplariskt. Hon vann högvinst som fick mingla med kĂ€ndisar efter en liten förelĂ€sning đŸŸđŸ˜‰

Familj sökes till denna guldklimp.💖

Vi sÀljer honom med bibehÄllen avelsrÀtt.  Svensk utstÀllnings Champion. Sveriges vinstrikaste  utstÀllnings hane 2019

HD A. Ögonlyst UA. Thyroideatestad med normala vĂ€rde. Endast till hundvan familj som inte har andra hanhundar i familjen. Han fungerar bra med barn, gillar att Ă„ka bil,bada,trĂ€na. VĂ€ldigt lĂ€ttlĂ€rd och krĂ€ver daglig stimulans. GĂ€rna inom ca 15-20 mil frĂ„n Smedjebacken. Unikt tillfĂ€lle och det Ă€r pga sjukdom vi mĂ„ste leta ny familj. Ej problemhund. Ring mej vid intresse 0706837744