King var med mej till Strömsholm förra veckan och ögonlysningen var UA. Han trĂ€ffade Flisan en svĂ€ng och han tyckte hon luktade gottđŸ„°men inget löp Ă€n. Janis ska ögonlysas för andra gĂ„ngen nĂ€sta vecka och vi hoppas det Ă€r bra som sistâœŠđŸŒ

Fina Helags har gjort BPH🎉grattis till det!

Clara vĂ€xer sĂ„ det knakar, lilla valpen försvann med valpfluffet. Hon kommer till mej helgen 7/3 sĂ„ ska vi trĂ€na pĂ„ Inoff utstĂ€llning hĂ€r i Smedjebacken. Hoppas fĂ„ se flera krullisar dĂ€r, vill man inte stĂ€lla ut sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ bra trĂ€ning att gĂ„ in dĂ€r med hundarna. Ni som Ă€r intresserade av rasen kan gĂ€rna komma dit och ta en tittđŸŸđŸ˜Š Det Ă€r vid Heros sportfĂ€lt pĂ„ förmiddagen. NĂ„got gick snett med att ladda ner bilder pĂ„ Clara sĂ„ henne fĂ„r ni se vid senare tillfĂ€lle 🙈