Börje har idag flyttat hem till Kasper o husse Thomas. Vi hoppas verkligen de kommer trivas tillsammans, Kasper är 4årig Perro från Calmigos där vår Rabalder är pappa. Första mötet och hemresan har gått bra enligt rapporter. Det är inte ett lätt beslut att ta när man måste omplacera sin älskling, ibland är det bara det viktigaste och man måste tänka på hundens bästa och inte vara egoistisk ❤️Börjes gamla familj sörjer och är även lyckliga att det verkar som ett perfekt liv för gullet.✊🏼

Flisan löper och idag var det lekstund med King. Vi hoppas de fattar tycke under dagarna framöver. Inget höglöp än.✊🏼 Flisan var med mej på jobbet häromdagen(är vikarie inom vård&omsorg) Hon var så duktig, bara följde med som en skugga bakom ryggen och när inget hände låg hon  o sov. Fick var kel o klapphund så lyckan var total💞Hon skulle bli den perfekta vårdhunden.