Fina killar har lämnat oss😓 Pike och även hans son Tjerna (Prince Charles) blev hastigt sjuka och somnade in. Det var bara en dag mellan deras bortgång far 11år och son 7,5år💔💔det känns overkligt. Tjerna var det en hjärntumör, som bara från en frisk vanlig dag till ett hastigt slut avslutade hans allt för korta liv. Pike (Perro Rizados Calisto)  är pappa till tre av våra kullar och våran första perro Pablos barnbarn. Han är även den hunden som har skaffat oss vänner för livet. Det är fruktansvärt sorgligt men vi är tacksamma för vad de gav. Sov gott Pike o Tjerna❤️❤️🌈🌈

Vi kan med glädje presenter en ny valpkull. Joy fick 5valpar, dessvärre en missbildad som vi fick åka med till veterinären och låta den somna in. Hemskt jobbigt, tack o lov att Petra (Asombroso) var med mej och Joy. Nu njuter vi 1tik 3hanar som ökar fint i vikt och är välmående 🥰Joy är en supermamma.

Alla valparna är tingade och jag har försökt kontakta alla, men kan ha missat några. Ni som är intresserade av valp i höst/vinter hör gärna av er igen🐾😊

film på de stora grynen snart 6v. De är helt coola pigga och väldigt tysta, sover hela natten🥳Janis leker en hel del med dem fast föredrar att hänga med mamma Garbo o syrran Offi

IMG_7791 IMG_7792 IMG_7802