Heja Garbo o barnbarnet Penny (Bellamigo) som i lördags fick 1 resp 2 godkĂ€nda rundor i nybörjarklass rallylydnad. Maria med Kiwi tog Ă€ven RLD F titel🌟🌟🌟Jag har varit sĂ„ dĂ„lig att anmĂ€la mej till tĂ€vling men nu Ă€r vi taggade att fortsĂ€tta đŸŸ

Vi bestĂ€mde oss för att ge Flisan o King en ny chans till date. Förra löpet parade de dag 17-18 utan progestoron test, nu tog vi test och parade dag 11-12-13 med 23,1 igĂ„r Fm. SĂ„ nu prickade de förhoppningsvis rĂ€tt. Flisan Ă€r en virvelvind och King hade bĂ€ttre teknik nu nĂ€r han trĂ€nat liteđŸ˜‰đŸ„°Hoppas sĂ„ att det tar sig. PĂ€lsen gör sig bra pĂ„ en flygande Flisan

 

De smĂ„ flyttfĂ„glarna Like kullen gĂ„r det jĂ€ttebra för. Sover bra och utforskar livet.âŁïž

Idag sÀger vi grattis pÄ 4veckors dagen till dessa snyggingar

Enjoy Ezzo

Enjoy Eddan

 

Enjoy Ernie

Enjoy Judit

Pga familjeskÀl sÄ söker en 1Ärig perrokille en ny familj, som har tid att trÀna ett energiknippe. Han Àr barnkÀr, gillar att Äka bil, enkel att ha lös, mycket motor sÄ behöver bra stimulans samt ett varaktigt stabilt hem.
Ring mej vid intresse sÄ berÀttar jag mer 0706837744