Heja Garbo o barnbarnet Penny (Bellamigo) som i lördags fick 1 resp 2 godkända rundor i nybörjarklass rallylydnad. Maria med Kiwi tog även RLD F titel🌟🌟🌟Jag har varit så dålig att anmäla mej till tävling men nu är vi taggade att fortsätta 🐾

Vi bestämde oss för att ge Flisan o King en ny chans till date. Förra löpet parade de dag 17-18 utan progestoron test, nu tog vi test och parade dag 11-12-13 med 23,1 igår Fm. Så nu prickade de förhoppningsvis rätt. Flisan är en virvelvind och King hade bättre teknik nu när han tränat lite😉🥰Hoppas så att det tar sig. Pälsen gör sig bra på en flygande Flisan

 

De små flyttfåglarna Like kullen går det jättebra för. Sover bra och utforskar livet.❣️

Idag säger vi grattis på 4veckors dagen till dessa snyggingar

Enjoy Ezzo

Enjoy Eddan

 

Enjoy Ernie

Enjoy Judit

Pga familjeskäl så söker en 1årig perrokille en ny familj, som har tid att träna ett energiknippe. Han är barnkär, gillar att åka bil, enkel att ha lös, mycket motor så behöver bra stimulans samt ett varaktigt stabilt hem.
Ring mej vid intresse så berättar jag mer 0706837744