Igår började Flisan sitt värkarbete och kl 18 anlände första valpen. De kom i rask takt 5hanar och sen en paus på en timme där kom det åtminstone en liten tik💞❤️🥳så glad över hanarna med såklart men en tjej var efterlängtad. Lite ojämn fördelning för oss här hela året nu, så alla ni som väntar på tik får jag göra besviken igen😐

Tusen tack matte Anita  som checkade in redan på tisdag med Rabalder o Ramses, de har hängt med G o O i väntan på valpar. Så duktiga allihopa🐾väntat tyst utanför och insett att det hände spännande saker i valprummet. Gammelmorfar Rabalder tog väktarjobbet på största allvar och låg utanför precis hela tiden. Han smög in o tog en titt också idag innan de åkte hem. Flisan var bara glad att se honom.

Välkomna 6små underverk Flisan o Kings fina Sweet kull🎈❣️

Alla ni som väntar valp, jag försöker höra av mig så snart jag kan. Sömnbrist gör en som vanligt lite vimmelkantig 🙃