Vi söker en ny ägare till en snart 2årig perrohane. Han har stor arbetsmotor och är en ganska osäker hane. Leker med tikar fungerar ej med hanar. Kelig men kan gå från 0-100 i upphetsning, Därför söker vi dej som har stor hundvana, som tänker aktivera med tex spår,rallylydnad,lydnad NoseWork etc. Han är också väldigt kelig, van att hoppa upp i säng även om han inte sover där. Vi promotar honom som mer problemhund än problemfri så den som är intresserad förstår att det krävs en hel del jobb med att bygga självförtroendet på honom. Är du intresserad ring mej på förmiddagar 0706837744. Em kan jag ej svara.
Jag ser helst att det är relativt nära oss så vi kan hålla kontakten enkelt och förbereda flytten med flera besök.
Viktigt att det är ett varaktigt hem och att man har god hundvana. Fördel om man är van vid rasen och deras morrande i alla möjliga situationer när de är uppspelta/glada/busiga osv.