Som ni säkert alla vet är trycket efter valpar oerhört högt. Jag ligger efter med att svara på mail, jag får många trevliga men tiden räcker inte till att svara alla just nu. Det komme tyvärr inte finnas valpar till alla er som önskar i sommar. Vi väntar o väntar på Kaylas löp…Melker den fina ålänningen fyller snart 9år och det här blir då isåfall hans första kull. Jag vill verkligen ta tillvara på en så pass frisk och trevlig veteran hane✊🏼🐾

 

Kayla löp nu🥰

Omlaceringen Ruff har flyttat, nu hoppas vi att det ska gå bra i den nya familjen. Han var hos mig först sen åkte vi och bodde på hotell och slussade in honom i nya familjen. Galet glad i mej men tog snabbt kontakt med nya familjen med.  Hittills är det bra rapporter😊 För 3år sen omplacerade vi Sam. Han fyllde nyss 10år och trivs som bara den i sin nya familj i norr med en perrokompis dessutom. 🥳Grattis Sam o syster Nova