Fyra välskapta praliner föddes snabbt i onsdags. Kayla hade sovit gott brevid mej hela natten. Var väldigt lugn på Fm men drog någon bäddning och då o då men däremellan sov hon. Väl utvilad började hon bli lite orolig Kl 14. Jag meddelade då Viveka att det var dags att komma för säkerhetskull. Matte packade för 4 dagar om det skulle dra ut på tiden😄Kl 15.15 kom en sammandragning och 15,59 första valpen. Matte hann precis hit😍 Snabbt och enkelt kom 3 hanar och sist en liten stubbtik. Alla bruna med olika svanslängder så jag ser skillnad. Tiken har mest vitt men uppifrån syns bara brunt. Såååå fina🤎🤎🤎🤎 Vi är glada och tacksamma för den lilla tik snåla kullen…igen!

Det kommer nya valpplaner lite tidigare än vi tänkt mellan Ylva Li och Mario(Chiegas Happy for your Affection). Eftersom det är och har varit nedstängt med utställningar, så passar det bäst para henne nu och hon får fritt fram att tävling när allt öppnar upp igen. Hon är en riktig liten skönhet💞 social och älskar alla! Hon har ändå hunnit med några meriter. BIR valp My Dog Göteborg. Godkänt anlag i viltspår.  Blivande pappa Mario jobbar på begravningsbyrå och matte säger att han har gjort stor nytta där bland sörjande människor❤️Mario har även gjort BPH. Mer text o info under planerade valpar kommer.