Fina fina Nessie har somnat in hastigt😢Hon är farmor till dessa valpar och blev drygt 12år. Alldeles för tidigt. Nessie en av dom mysigaste perrotjejer jag vet. Tacksamma att vi fick ta valpar på henne. Lilla Wilda kopian. 🌈 ❤️Sov gott

Att jag inte bloggar betyder som vanligt inte att inget händer. Flera fina har fyllt år. Idag fyller första M-kullen 11år🥳Grattis till Gimma o Ceasar, en extra tanke till Milla i hundhimlen.

Valparna härhemma är ljuvliga och nu är de bara en vecka kvar innan leverans. Marigt ska flytta med mamma Kayla hem och vi hoppas spara lilla fisken på foder. Vatten är livet tycker hon. Bröderna med men Margit är oftast i blöt. Det är många besök på dagarna och perfekt att kunna ha dem ute mycket.

Livsnjutare Marli,Mandela,Manfred

Jag var till Ljungby/Skövde på date med Ylva och Mario. Lyckad parning o lilla magen växer, så nästa vecka åker jag direkt valpar flyttat och hämtar hem henne. Perfekt tajming☺️

Vi har varit på BPH i Malung med Clara,Sigge,Zack o Lennon. Alla genomförde BPH med skott och är överlag trygga fina hundar. Att man alltid står och funderar hur vissa moment bedöms är som det är, Intressant och roligt att göra ändå. Duktiga familjer röntgar sina hundar och nu är det förra årets valpar som börjat så smått. Lennon och vår fodertik Vandra fick AA🥳pust. Fina Zack har varit på exteriör bedömning med fin kritik och Excellet.
Nu börjar det så smått öppna upp med hundevent och på söndag ska vi på inofficiell utställning med Rosa,Vandra o Lennon i Örebrotrakten. Sååå roligt. Första sen My Dog Januari 2020.

Sen blir det till att packa valppaket åka till veterinären och vinka av de små juvelerna 🤎🤎🤎🤎Kayla är en underbar mamma och valparna är så trygga och nöjda. Glada i alla människor och även tysta i bilen😱Margit kan försöka ibland men grabbarna tar det med ro.

Lite filmer från deras utedagar i hagen 💦

IMG_8087 IMG_8085 IMG_8086 IMG_8084