Ylvas små hade bråttom till världen. 24/7 på dag 58 föddes 5 fina gryn. 2tikar 3 hanar. De växer och frodas och har nu öppnat ögon och vinglar runt på ostadiga ben🥰 Idag gick flytten till köket så de får lite livat runtom sig. Ylva är helt underbar, förutom att vi nu har 2 skobärare så de ligger utspridda överallt 😅mamma Garbo upp i dagen !


IMG_8113 IMG_8112

Spännande nya valpplaner, Offi är parad med Messi så om allt går bra så får vi valpar i oktober med leverans i december 💝  Messis motor passar den mer coola Offi perfekt. Mer info kommer när vi uppdaterar valpar sidan. Text om Messi finns på X-kullen, Han är pappa hos oss sen tidigare och vi är mycket nöjda med den kullen.  Jag och Offi åkte upp till Östersund i tisdags, var där i ca 45minuter sen åkte vi hemåt igen och checkade in i Åsarna för vila, innan hemfärd på onsdagen. Snabb lyckad date.

SE UCH SE VCH La Sirenita’s Ophelia, HD A Ögon UA Prcd-PRA Clear

SE UCH SE VCH RLD N RLD F La Sirenita’s Birk HD A Ögon UA Prcd PRA  Clear

🐾Välkomna på Kennelträff Söndag 22/8 kl.13.00🐾

Efter långt uppehåll tar vi nu en  enklare kennelträff. Vi träffas vid Heros sportfält för lite div aktiviteter, mingel o fika. Hoppas många kan komma trots att det bara är en vecka bort❤️ Ni som är intresserade av valp är också hjärtligt välkomna, Hör av er om ni har några funderingar!