Glada nyheter häromveckan👏🏼Vi är i Tänndalen och debuterar på officiella Noseworktävling. Så lyckliga. Diplom båda dagarna. Igår en femte plats av trettio ekipage. Idag storslam! 😊. Tredje snabbaste tiden på utomhussöket och andra pris totalt. 🥈CIa o Mylla

Stort grattis till er💞

På kennelträffen kom 20st perrosar med deras trevliga familjer. Över förväntan med så kort varsel på inbjudan. Trevlig dag och alla krullisar var glada att se mig trots ett par år sen sist  på flera. Vi hann med lite ringträning inför Leksand. Dit var 10st från min uppfödning anmälda, totalt 21 perrosar. Helt fantastiskt roligt.
Mitt stora mål var att King skulle bli Champion och det gick strålande…Bästa hane CERT CACIB BIM och därmed Svensk utställnings Champion, första försöket efter 2års dagen (man måste vara 2år för att få titeln)  Kanske blev jag lite gladare över att debutanten Donna Darling med matte Veronica som aldrig varit med på en utställning blev Bästa tik Cert CACIB BIR🥳🥳sååååå kul! Donnna är alltid cool o exemplarisk en bonus då vi planerar att para henne i vinter, Våran söta fodertik Rosa som Petra har tog R-Cert R-CACIB och blev 2a bästa tik💞 Vandra  också fodertik min junior fick Excellet. Jag ställde också Sixten(E.Eddan)  VG kort päls men så duktig att stå och Garbo bästa veteran slog finaste Brorsan Rabalder som också fick Excellet. Zack VG kort päls.Flisan VG (snålt😢)  Shakira ville inte bli hanterad så hon kunde inte bedömas. Bara hon får till det med träning kommer hon gå hur bra som helst, riktigt snygg. Fodertik Eskilsgårds Clara snälla söta fick endast G pga tät sittande ögon…så snålt för hon är välkroppad o fin❤️
Bästa uppfödaregrupp med HP superkritik med bl.a. mycket bra temperament. Det var en supertrevlig dag i Leksand och lite overkligt att tävlandet är igång igen.

 

 

8v, går fort imorgon flyttar Adorable gänget. Galet vilda och roliga..valpbesöken avlöser varandra dagligen så det går i ett. Ylva är lika rolig som Kayla och leker mer än gärna med barnen.
Jag ska lägga upp bilder på valparnas nya familjer tillsammans med Mighty gänget som jag visst missat🙃 Direkt valparna åker imorgon så åker jag o sötaste Ylva Li mot Vänersborg, plocka upp Rosa o Petra i Örebro. På söndags ställs Ighy(går för Championat) Rosa, eventuellt Flisan och King som är anmäld blir hemma, Garderade mig o anmälde ifall han inte skulle tagit championatet i Leksand.

 

Ophelia uppdatering 🥰magen växer så vi är ganska säkra på att hon är dräktig. Ni som är intresserade av valp får gärna höra av er!
Nu packa valppaket och fixa inför flytten 🤎🤎🤎🤎🤎