Sitter just nu i valprummet (sovrummet) med en tjock Offi. Det sparkar sĂ„ mysigt  och snart fĂ„r vi se demđŸ¶ nĂ€r vi röntgade sĂ„ var personalen inte alls eniga om antal. 3-4 sa veterinĂ€ren  och 5-6 rĂ€knade sköterskan till. Jag tror mer pĂ„ sistnĂ€mnda Ă€n veterinĂ€ren 
man vill ju tro att den med mest utbildning ska veta bĂ€st! Det Ă„terstĂ„r att se inom kort. 🙃 Jag tror valparna kommer idag eller imorgon!

Det roligaste jag vet, planera spĂ€nnande kombinationer. HĂ€r kommer planer för 2022đŸŸ

I januari/februari planerar vi att para  Donna och Ramita de Palma Cliff ”Ruff”.
Donna jobbar i butik med husse, dĂ€r gör hon inte mycket vĂ€sen av sig. GĂ„r fram om kunder lockar annars ointresserad. Bor med sin trillingfamilj och Ă€lskar att leka med barnen. Magisk pĂ€ls. Donna gjorde ringdebut med bravur i Leksand september  2021. BĂ€st i ras av 19perrosarđŸ€©Tacksam att familjen tĂ€nker dela med sig av Donnas fina egenskaper och lĂ„ta mig lĂ„na in henne till avel.💞 Text om Ruff kommer snart. Superfin o trevlig hane.

 

Vi fĂ„r den Ă€ran att lĂ„na in Flisan igenđŸ„° Hennes fina gĂ€ng fyllde 1Ă„r igĂ„r. Sweet valparnađŸ„łGrattis till er alla,

Feliz som Ă€r en aktiv social tik ocksĂ„ med magisk pĂ€ls planerar vi att para med Chiegas Tropical Sulawesi Island ”Mowie”  Snyggingen som flyttade frĂ„n min syster till vĂ€rldens bĂ€sta familj i Sthm/HĂ€lsingland. SĂ„ han sköter sig bra bĂ„de som cityhund o lantis.  Vi har Enjoy valparna med honom sen tidigare.


Hör  av er om ni Àr intresserad av valp! Jag har inga krav pÄ att ni ska tÀvla, dÀremot röntga höfter, gÀrna  BPH och om det Àr en lovande hund Àr det trevligt om ni  följer med pÄ  en utstÀllning. Det viktigaste Àr att man har tiden för en hund och att den blir en del av familjen. De flesta  vet att det Àr en aktiv ras som behöver trÀnas för att mÄ bra. TÀvlar ni ser jag bara som en bonus och sÄklart superbra!

NĂ€sta uppdatering hoppas jag bli glada nyheter om Offi o Messis valpar.❀