Sitter just nu i valprummet (sovrummet) med en tjock Offi. Det sparkar så mysigt  och snart får vi se dem🐶 när vi röntgade så var personalen inte alls eniga om antal. 3-4 sa veterinären  och 5-6 räknade sköterskan till. Jag tror mer på sistnämnda än veterinären …man vill ju tro att den med mest utbildning ska veta bäst! Det återstår att se inom kort. 🙃 Jag tror valparna kommer idag eller imorgon!

Det roligaste jag vet, planera spännande kombinationer. Här kommer planer för 2022🐾

I januari/februari planerar vi att para  Donna och Ramita de Palma Cliff ”Ruff”.
Donna jobbar i butik med husse, där gör hon inte mycket väsen av sig. Går fram om kunder lockar annars ointresserad. Bor med sin trillingfamilj och älskar att leka med barnen. Magisk päls. Donna gjorde ringdebut med bravur i Leksand september  2021. Bäst i ras av 19perrosar🤩Tacksam att familjen tänker dela med sig av Donnas fina egenskaper och låta mig låna in henne till avel.💞 Text om Ruff kommer snart. Superfin o trevlig hane.

 

Vi får den äran att låna in Flisan igen🥰 Hennes fina gäng fyllde 1år igår. Sweet valparna🥳Grattis till er alla,

Feliz som är en aktiv social tik också med magisk päls planerar vi att para med Chiegas Tropical Sulawesi Island ”Mowie”  Snyggingen som flyttade från min syster till världens bästa familj i Sthm/Hälsingland. Så han sköter sig bra både som cityhund o lantis.  Vi har Enjoy valparna med honom sen tidigare.


Hör  av er om ni är intresserad av valp! Jag har inga krav på att ni ska tävla, däremot röntga höfter, gärna  BPH och om det är en lovande hund är det trevligt om ni  följer med på  en utställning. Det viktigaste är att man har tiden för en hund och att den blir en del av familjen. De flesta  vet att det är en aktiv ras som behöver tränas för att må bra. Tävlar ni ser jag bara som en bonus och såklart superbra!

Nästa uppdatering hoppas jag bli glada nyheter om Offi o Messis valpar.❤️