Flytten gick kors o tvÀrs som det brukar med vÄra valpar. Huvudsaken man fÄr lite rapporter och kan följa dem pÄ avstÄnd och med lite tur ses ibland.

Baron ”Turbo” Ă„kte lĂ€ngst, till Vasa i FinlandđŸ€đŸ€Ž

Black Boss ”Krut” till FunĂ€sdalen. Honom sparar vi med bibehĂ„llen avelsrĂ€tt.đŸ–€

Billy Boy ”Billy” till HĂ€rnösand đŸ–€đŸ€

 

Blanca ”Saga” till LjungbyđŸ€đŸ–€

Boy o Boy till StockholmđŸ€đŸ–€

 

Bon Bon Stockholm đŸ€đŸ–€

Babyophelia sparade vi ocksĂ„ med bibehĂ„llen avelsrĂ€tt, Stockholm dĂ€r medđŸ€Ž

De tre sista har redan haft en trĂ€ff tillsamman. Toppen! SjĂ€lv hade jag lyckan att trĂ€ffa hela Adorable kullen hĂ€romdagen. Familjerna hade styrt upp en trĂ€ff nĂ€r de var pĂ„ olika genomresor efter helgenđŸ€©sĂ„ roligt trĂ€ffa alla o gissa om dom hade kul. TyvĂ€rr vĂ€ldigt grĂ„tt den dagen sĂ„ korten blev riktigt dĂ„liga. Fina fina gĂ€nget. VĂ€ldigt jĂ€mna i storlek.

Glada nyheter frĂ„n Claras matte igĂ„r, löper Ă€r igĂ„ng😍och det Ă€r uppdaterat pĂ„ planerade valpar.

Dom hĂ€r dagarna pĂ„ Ă„ret brukar vi vara i Göteborg pĂ„ My Dog, nordens största hundutstĂ€llning. Men inte iĂ„r sĂ„klart😞 2Ă„r sen sist. Tur man fĂ„r anvĂ€ndning av vagnen Ă€ndĂ„đŸ˜…perfekt att rulla in hos veterinĂ€ren med valparna..sĂ„hĂ€r mysigt har dom haft det.