Flytten gick kors o tvärs som det brukar med våra valpar. Huvudsaken man får lite rapporter och kan följa dem på avstånd och med lite tur ses ibland.

Baron ”Turbo” åkte längst, till Vasa i Finland🤍🤎

Black Boss ”Krut” till Funäsdalen. Honom sparar vi med bibehållen avelsrätt.🖤

Billy Boy ”Billy” till Härnösand 🖤🤍

 

Blanca ”Saga” till Ljungby🤍🖤

Boy o Boy till Stockholm🤍🖤

 

Bon Bon Stockholm 🤍🖤

Babyophelia sparade vi också med bibehållen avelsrätt, Stockholm där med🤎

De tre sista har redan haft en träff tillsamman. Toppen! Själv hade jag lyckan att träffa hela Adorable kullen häromdagen. Familjerna hade styrt upp en träff när de var på olika genomresor efter helgen🤩så roligt träffa alla o gissa om dom hade kul. Tyvärr väldigt grått den dagen så korten blev riktigt dåliga. Fina fina gänget. Väldigt jämna i storlek.

Glada nyheter från Claras matte igår, löper är igång😍och det är uppdaterat på planerade valpar.

Dom här dagarna på året brukar vi vara i Göteborg på My Dog, nordens största hundutställning. Men inte iår såklart😞 2år sen sist. Tur man får användning av vagnen ändå😅perfekt att rulla in hos veterinären med valparna..såhär mysigt har dom haft det.