Sååå glad, gosigaste mysiga Clara är nu parad med bästa Rabalder. Jag hämtade Clara hos matte i Svärdsjö i fredags och åkte till Rabalder i Eskilstuna, då och igår har det mest lekt men idag när vi kom så parade de sig efter någon minut bara. Helt perfekt 👌🏼 Vi åker en sväng imorgon med eftersom jag inte tagit progestorontest. Fina paret har haft en rolig helg och jag har kört många mil🥰😛

Vera löper troligen också så får se om det blir parning under veckan mellan henne o Son…hon blöder inte så lite klurigt veta vart hon är i löpet. Får se om det blir ett test eller om vi ser att det går framåt för fina kärleksparet 🐾

I onsdags var jag med Garbo på seniorkoll vid Aroskliniken i Västerås, ville även kolla en liten knöl på benet, så på torsdag ska den opereras bort. Alla blodvärden såg bra ut men den ska bort och skickas på analys för hon slickar o biter på den. Lilla gull som varit frisk i alla år, enda besöket före detta förut vaccin var när hon som valp åt en liten cerise frigolit fågel på jobbet😱som fick kräkas upp💞