Vi var lite tidigt ute med Vera o Son först, men igår när matte kom dit med Vera blev det en lyckad date efter 10minuter. Ska försöka få lite bilder på dem tillsammans, det var så mörkt när vi sågs så inget att ta kort på. Här hoppas vi på sociala perrosar med mycket arbetsmotor. Jippi vad spännande det ska bli med Vera o Son valpar…hoppas så det tar sig🤎🤍🖤

Garbos operation gick bra, den blev förra veckan istället, men nu har stygnen släppt så imorgon måste jag till Västerås för en koll igen😕det är öppet och stygnet hänger fast. Ser lite otäckt ut, lilla hjärtat

Vi har omplacerat Sweet Samson ”Dino” och han bor sen en vecka tillbaka i Smedjebacken hos en familj som haft Perro tidigare. Han får träna på katt och häst, allt är ju väldigt nytt men  det verkar gå bra.

Hur fin bild på lilla Saga ( Brilliant Blanca) med matte 💞

Ja, men Donna löper också☺️ Har haft lite problem med att lösa allt med logistiken där. Tog iaf prog i fredags och tisdag är Ruffs matte så hjälpsam o snäll och möter mig i Askersund 👏🏼 Vill bara poängtera att jag är inte helt galen som planerar för 3 kullar😉 Vera ska ha sina valpar hemma hos familjen och två kullar härhemma har vi ju haft många gånger, det går bra så länge min fantastiska man är med på noterna.  Under sommaren kommer vi inte ha några valpar ☀️