Ighy o Linda vilket team😍🥳Certen togs i rask takt så nu gratulerar vi en ny utställnings Champion i La Sirenita’s familjen🌟🤗🌟 Hässleholm Bästa hane Cert BIM Norrköping Bästa hane  BIM🤩

Vårens fina valpar Charming och Wonderful har flyttat till sina nya familjer. Lägger upp deras nya familjer vid annat tillfälle. Alla är nöjda och glada över sina nya familjemedlemmar och tränings kompisar.🥰 hoppas få se de flesta på valpträff som jag planerar för. Ska bara hitta lämpligt datum.

Efter de flyttade har allt fokus varit på att genomföra en lyckad rasspecial. Kan nu pusta ut för i söndags hade vi en solig dag i ringen i Leksand. 62 av de 72 anmälda dök upp. Det gick jättebra för flera från oss. Info från den kommer också sen. Det var utställning lördag också i DKKs regi. Många klassvinster, Ck R-cert och placeringar båda dagar. Bästa uppfödare dag1 och 2🙏 Garbo gull BIR veteran på DKKs
Det får bli en bild på Ighys lillebror Krut som gjorde en strålande debut i ringen i Valpklass 6-9  under helgen med 2xBIM valp han är 8,5månader så lite synd han inte fick vara med i juniorklass…sååå fin o fint visad♥️

Foto Bosse Hammar

Offis mage växer💕

☀️☀️☀️Vill önska er alla en trevlig midsommar ☀️☀️☀️