Jag tänker att jag ska blogga…och så tänker jag att jag ska blogga ….osv. Swish har det gått så många månader att jag knappt kommer ihåg allt jag tänkte blogga om. Så ha överseende om jag glömmer någon viktigt händelse, den kommer sen isåfall 😇

♥️Mira (Sorraya)♥️ Vila i frid fina hjärtat valpen. Mira blev drygt 13år 😢 lider med familjen som saknar sin bästa vän.

Här har vi årets alla valpfamiljer ut våra 3 kullar.

Charming Clara/Rabalder


Camelia flyttade till Stockholm

Capella till Hallstahammar

Circus flyttade till Luleå

Carlos flyttade hem till Dexter med familj i Hedesunda

Cajsa flyttade med mamma Clara hem till Svärdsjö

Wonderful🐾 Vera/Son

Wilja flyttade till Fagersta

Winny åkte till Aqualines kennel, vi hoppas hon blir en 🌟fotot har Gunilla tagit, Chelzie gjorde sig bra på bild.

Webster åkte långt, Umeå.

Wincent och Winston flyttade till kollegor i Torsby

Wanja blev Smebacks bo, här leker hon efter flytten mad mamma Vera.

 

 

Vilken fantastik matte o husse Vera har som gjorde det möjligt att få en kull trots att de inte var fodervärdar, tacksam att de delar med sig av en toppentjej.

Precious🐾 Offi/Jzon

Pigalle blev också Smebacksbo

Prinz Stockholm

Praline också Stockholm

Peaches flyttade till Fors

Pablito till Sundborn

Petunia åkte också långt, Umeå

Hade tänkt fortsätta med att gratulera många fina tävlingsekipage, jag är så sjukt stolt över alla resultat som haglar in, allt från lydnad,rally,NoseWork, spår och utställning. Men fortsättning följer, nu måsta jag packa, åker till Sundsvall imorgon för Mitt Nords utställning på lördag. Clara o Margit, första gången jag ska ställa ut dem. Ester o Petra ska också ställa. Har gett min man en hotellweekend i födelsedagspresent, självklart råkade det vara i Sundsvall🤩😍