Vi närmar oss 2023 och det blir då 20års jubileum för ”perrosar i vårat liv” ♥️🥳Jag hoppas fira det med en rejäl kennelhelg igen som vi brukade ha före pandemin. Ska försöka spika datum så snart som möjligt. Våra första valpar blir 15år till våren, just nu finns tre hanar kvar. Molle,Lino och Zeke. ♥️Syrrans Flamenco  fyller 15 om några dagar.

Våran plan med Flisan o Kratos blev det inget av, hoppas få chans på Flisan vid nästa löp. Nu väntar vi på att Clara ska löpa och blivande kille är Kratos. Han är sååå mysig våran spanjor och Clara är ju bara bäst. Gladaste tjejen. Lägger ut på planerad valpar vid tillfälle. Just nu jobbar jag heltid i blomsteraffären igen. Samt har ordnat KM i rally o lydnad i början på december samt varit till Älvsjö på Svenskvinnare, som vanligt svans före sig icke besvär. Våran fina Krut blev 2a i juniorklassen och Ighy var exemplarisk men kort päls. Vandra var för grov för domarens smak. Önskade henne mer feminin…jaja så kan det vara! Lång svans på det😅finaste Vandra blir det inga valpar på pga vaginlat septum i slidan. En missbildning som man inte parar på. Ingen fara för Vandra tack o lov. ♥️Men såklart väldigt tråkigt på en fin tik.

Nu vi laddar för My Dog i Göteborg. Molly och Rosa representerar La Sirenita’s. Över 40 anmälda ena dagen o runt 35 andra dagen. Spännande. Molly checkar in på söndag så vi får en chans lära känna varandra och träna lite.

Önskar er alla ett riktigt Gott nytt år 🌟

 

Såhär fint hade vi det på julafton ❄️Garbo Mila o Offi

Här är våra fantastiska smällkarameller 2022. Jag är stoltaste ever över alla er valpfamiljer ♥️