🎉Välkomna till La Sirenita’s jubileumsträff🎉

Sista helgen i april är det 20år sen våran första perrokille Pablo flyttade hem till oss och 15år sen första kullen föddes Zara o Wildas ♥️

Camp La Sirenita’s öppnar fredag 28/4 Ni som vill campa kan ställa husbil/husvagn på Heros sportfälts grusplan. Ej elplats. Dusch/Wc finns i sporthallen. För er som vill campa med el så finns en ställplats bara några hundra meter ifrån. Stugor/rum hittar man bäst på booking eller airbnb.

Kl.16 finns en tipspromenad som sitter uppe under kvällen. Även en miljöbana som man kan gå när man vill.

17.30 Hantering/Ringträning.  Ta med småbitar av godis, utställningskoppel om ni har, annars går vanligt bra.

19.00 Gemensam middag i samlingslokal i området som vi hyrt. Medtag egen mat/dryck. Är det bra väder kan vi grilla. Alternativt finns pizzeria som kan köra ut.

Lördag 29/4 finns  chans att åka med på en härlig heldag vid Dala Hundservice i Borlänge.Toppeninstruktörer som även är domare i NW och Rally. Dom ger oss en heldag Kl  9-16 med NoseWork, Rallylydnad, Trick&konster, eventuellt Balans. Till en kostnad av 1050:- inklusive lunch och fika.

Det finns 24platser. Vi delas upp i grupper om Max8. När ni anmäler via PM till mej så ange nivå i skala 1-3 så alla från nybörjare  till tävlande ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Hemma i Smedjebacken igen tar vi favorit i repris😊 Kl18,30 Gemensam trevlig middag med samma upplägg som fredagen. Vi tar självklart med hunden in i lokalen med koppel (ej flexi) en bädd under bordet så sover dom gott där/ tränat passivitet.

Under helgen vill säkert flera ha sina hundar lösa och det går jättebra nere på hundbadet eller stora fältet. Bara vi inte låter lösa  hundar rusa på kopplade.

Söndag Kl 11 tar vi en gemensam promenad innan det är dags för ♥️Hemfärd

Vi hoppas solen skiner och att vi får träffa så många som möjligt ur La Sirenita’s familjen. 🤗

♥️Varmt välkomna Anneli o Peter ♥️