Fruktansvärd chock och sorg när Bessie blev hastigt sjuk och fick somna in😭♥️ Cancer som hade spridit sig och hon svarade inte på någon behandling. Jag lider med matte o husse. Deras ögonsten och det förstår jag för vi har ju haft henne mycket💔💔  11år är alldeles för tidigt😪

 

Härhemma har vi rehab o vänta valp dagar. Garbo opererade bort Juvertumör för en vecka sen och efter ojämna löp valde vi ta livmodern, tack o lov. En cysta upptäcktes och hon var på väg in i löp igen efter bara 3v, Nu känns det skönt ha det gjort.

Loppan har varit här på tillväxt 1,5vecka  nu.  🥰 får se om hon håller ut över helgen, jag har gissat på lördag-söndag🐶 Äter bra är glad o trött!

När man sitter hemma så kan man ta tag i allt trevligt med uppdatera planerad valpar och leta nya fina hanar. Jag känner mig förväntansfull över de små på G och årets övriga valpplaner. Har en till fin kombination som kommer ut inom kort också 😍🤩 Ni som är intresserad av valp 2023 tveka inte att höra av er!