Vi har en liten snygging kvar att tinga i Loppan o Kratos kull. Leveransklar 15/5. Glorious Gallant som han heter är en 6v, social och pigg valp. Lever som övriga valpar i vårat kök så de får höra ljud och träffa många människor som dom mer än gärna kastar sig över. Tränad på att åka bil och får träffa flera olika hundar o barn. Tveka inte att höra av dig om det låter intressant med en valp i vår. En ny härlig familjemedlem☺️

Tack alla som kom till Dala Hundservice på aktivitetsdagen med La Sirenita’s flocken. Tänk att det just idag är 20år sen vi hade haft Pablo hemma första dygnet 🥰💖vilken resa med våran fantastiska uppfödning så många trevliga människor man lärt känna och fina hundar. Såklart har vi haft sorg med oss under åren också men det är ju livet. Glad att jag i fredags fick träffa Lino en sväng. En av våra nu 15åriga förstfödda valpar. Grattis Zeke,Lino o Molle som är 3 av dem som finns kvar från första 9valparna som föddes med bara dagar mellan.♥️♥️♥️Tankar till övriga fina♥️

Lino♥️Se så fina lockar fortfarande!