Hela underbara Gloriors gänget  hittade sina nya trevliga familjer och har flyttat. En av hanarna blev min nya granne, Go for Gold (Marley) lilla Gallant (Atlas) i samma kommun. Gandhi (Sacke) utanför Avesta. Gloria (Maya) till Gotland. Greta till Härnösand. Gulla utanför Linköping. 5 av dessa 8 familjer är tidigare perroägare, underbart när man fastnat för rasen.

Jag sparade två bedårande tikar med bibehållen avelsrätt. Gina delägs med Ia Eskilsgårds Kennel och Gala flyttade till Cia som har Mylla sen tidigare av oss, Så tacksam att ni vill deläga tjejerna med mig 💖💖båda kommer till rasspecialen längtar att se de små charmiga valparna där. Hoppas så många som möjligt passa på att anmäla till perrofesten i Värmland. Det är en fröjd få se så många perrosar på samma plats 😍

Igår BPH i Malung. Olle,Mila,Ruffa,Judit,Krut 🥳Jag tycker det är intressant men hänger inte upp min avel på en dag i hundens liv. Olika reaktioner men avslutade  med Max poäng på trygg vid skott och 0 på arg. 👏🏼  Viktigt för mig är att avelsdjuren vi väljer har en väl fungerande vardag och är sunda trevliga individer utan rädslor! Alla dagar i veckan.

Magen växer på Flisan☺️Sååå spännande! Tveka inte att höra av er vid valpintresse.