Vilken helg vi hade före midsommar. Med  trevligt sällskap av Kirsi hämtade vi  upp Margit och Kratos, Checkade in i liten stuga i skogen. Mohed Succé med lilla Maggan   BIR  CERT CACIB. Kratos BIM CERT CACIB Domaren lyrisk över Marigt💖ja han gillade såklart Kratos med. Men så roligt hon tog det. Jag har klagat att hon inte springer bra men nu sprang hon som en dröm ♥️🤩

Därefter mot nästa lilla stuga i skogen för att söndag ställa i Leksand.Superdag där med. Maggan CK R-CERT men vad gör det när La Sirenita’s Kiwi Queen tog CERT  och Marias fina Penny blev BIR. Kratos BIM så 2 utställningar 2 cert. Gissa om vi är nöjda med guldkillen vi tog hem från Spanien förra sommaren.

Stackars Margit o Kratos fick skymd sikt på hemresan 😅🥳

Valparna är 5veckor och nu börjar det bli härligt livat, det finns fortfarande någon valp kvar till rätt familj. Flisan är så rolig med dem och älskar att busa.
IMG_8770