Vilken helg vi hade före midsommar. Med  trevligt sĂ€llskap av Kirsi hĂ€mtade vi  upp Margit och Kratos, Checkade in i liten stuga i skogen. Mohed SuccĂ© med lilla Maggan   BIR  CERT CACIB. Kratos BIM CERT CACIB Domaren lyrisk över Marigt💖ja han gillade sĂ„klart Kratos med. Men sĂ„ roligt hon tog det. Jag har klagat att hon inte springer bra men nu sprang hon som en dröm â™„ïžđŸ€©

DĂ€refter mot nĂ€sta lilla stuga i skogen för att söndag stĂ€lla i Leksand.Superdag dĂ€r med. Maggan CK R-CERT men vad gör det nĂ€r La Sirenita’s Kiwi Queen tog CERT  och Marias fina Penny blev BIR. Kratos BIM sĂ„ 2 utstĂ€llningar 2 cert. Gissa om vi Ă€r nöjda med guldkillen vi tog hem frĂ„n Spanien förra sommaren.

Stackars Margit o Kratos fick skymd sikt pĂ„ hemresan đŸ˜…đŸ„ł

Valparna Àr 5veckor och nu börjar det bli hÀrligt livat, det finns fortfarande nÄgon valp kvar till rÀtt familj. Flisan Àr sÄ rolig med dem och Àlskar att busa.
IMG_8770