Jag har tvĂ„ ljuvliga, pigga glade robusta valpar som söker sina egna familjer. Harriet har en stubb som Ă€r jĂ€tteglad och viftar pĂ„, vildare Ă€n brorsan Handy Andy som mest hakar pĂ„ syrrorna och Ă€r vĂ€ldigt gosig. De Ă€r leveransklara 25/7. Tveka inte att höra av er om du/ni söker en ny familjemedlem och en rolig trĂ€ningskompis. 💖

IMG_8775

Harriet ligger o leker med mammas svans 😅

För er som vill trĂ€ffas och prata kommande valpplaner sĂ„ Ă€r jag i VĂ€sterĂ„s 22/7 MĂ€rsta 23/7 RansĂ€ter 29-30/7 Svenstavik 6/8 Askersund 13/8. PĂ„ respektive lĂ€nsklubbs utstĂ€llning. Jippi vad roligt med mĂ„nga resor planerade â˜șïžđŸŸ

Rasspecialen 29/7 i RansĂ€ter vid hembygdsgĂ„rden, som jag och mina fantastiska kommittĂ©medlemmar har planerat lockade till sig 73st anmĂ€lningar 🧡 passa pĂ„ och ta ett besök för att se sĂ„ mĂ„nga pĂ„ plats av vĂ„r underbara ras!