Jag har två ljuvliga, pigga glade robusta valpar som söker sina egna familjer. Harriet har en stubb som är jätteglad och viftar på, vildare än brorsan Handy Andy som mest hakar på syrrorna och är väldigt gosig. De är leveransklara 25/7. Tveka inte att höra av er om du/ni söker en ny familjemedlem och en rolig träningskompis. 💖

IMG_8775

Harriet ligger o leker med mammas svans 😅

För er som vill träffas och prata kommande valpplaner så är jag i Västerås 22/7 Märsta 23/7 Ransäter 29-30/7 Svenstavik 6/8 Askersund 13/8. På respektive länsklubbs utställning. Jippi vad roligt med många resor planerade ☺️🐾

Rasspecialen 29/7 i Ransäter vid hembygdsgården, som jag och mina fantastiska kommittémedlemmar har planerat lockade till sig 73st anmälningar 🧡 passa på och ta ett besök för att se så många på plats av vår underbara ras!