Fina goa Lino har somnat in. 15år och 3 månader är en aktningsvärd ålder. Nu är det perrorace med änglahundarna♥️💖 Lino blev  våran första utställningschampion. I sommar har vi fått 2 nya, Kiwi Queen och Mighty Margit. Så glad över att tjejerna levererat i väldigt hård konkurrens. Ransäter Rasspecialen fick Mighty Margit R-Cert 3BT av 70 perrosar på plats🤩. Söndagen blev Kiwi Champion och 2a BT vid ca 50 tävlande i rasen 🤩

Rasspecialen blev väldigt lyckad och vi hade flera som gick bra. Bella( Wonderful Wilda) 1a junior med CK. Glorious Gala ”Nysta” BIR Valp. 2a bästa uppfödare. Väldig fin kritik på många med mycket trevligt temperament som en genomgående nämnare 😍 Alla skötte sig så bra! Tack och grattis till ägare. På söndagen fick våran fina trevliga  foderhane Krut CK. Det är mycket jobb att anordna en rasspecial men så värt allt jobb när det blir så lyckat och uppskattat. Solen sken dessutom..bara det 😂☀️

Jag har haft fyra helger i rad med utställning, Svenstavik var Garbo med första gången och tog internationella veteran Cert  BIR Veteran och helgen efter i Askersund BIR  BIR veteran samt internationella veteran certet igen 💖domaren älskade hennes attityd och mycket trevliga temperament 😅galen som få 10,5 åringar  2BT Margit med Championat, sååå nöjd 😌 Svenstavik hade jag uppfödare grupp för fina Aston var där. HP Bästa uppfödare,

Sommarens alla 14 valpar har flyttat för några veckor sen. Glada nöjda familjer skickar rapportera då o då☺️Jag har sparat 3på foder.  Från Clara/Kratos Nysta som blev BIR valp och syster Beppan som fick HP och lilla Harriet som är från Flisan o Finns kull.

Nästa valpplan är SE UCH La Sirenita’s Mighty Margit och  importen Kratos. Som jag fått den äran ställa i sommar med 2CERT 2R-Cert så nära Championat på få tävlingar men nu är han nyfriserad ✂️ nya lockar får inväntas! Han är en rikligt maskulin trevlig hane. Ser fram emot en mycket spännande kombination.

Nästa helg ska vi till Herrfallet på perroklubbens årliga läger. Ska bli så trevligt 🐾