Välkomna till världen💖 på annandagen föddes Margit o Kratos 5fina i Dreamy gänget. Tre tikar två hanar. Alla mår bra, växer och frodas. Marigt är så duktig med de små.

2023 har varit en känslomässig berg&dalbana. Jag är så glad att hunderiet finns i mitt liv och så många underbara nya familjer man lärt känna under åren som gått. Sorgen över att ha förlorat en av våra bästa vänner Ronny i cancer är väldigt tung. Vi lärde känna Ronny när Petra ville bli fodervärd till Merci. Så under 13 år blev det många roliga resor både privat och med hundar. Han blev även en av min mans bästa vänner. Det är helt otroligt vad underbart det är som äldre vuxen hitta nya vänner för livet. Därför också så oerhört sorgligt när livet helt plötsligt vänds upp o ner. Vi är tacksamma för tiden vi fick men hade såklart hoppats på många fler år ♥️
Sorg över flera fina gamla La Sirenita’s som somnat in, även några i sjukdom och olycka. Den mest tragiska förlusten har jag inte ens skrivit om tidigare. För jag har haft en fruktansvärd ångest över att jag sålde den fina valpen Winnie, till en människa som inte ger henne chansen fortsätta leva knappt ett år gamla pga en korsbandsskada. Det kan vara det värsta som hänt mig under tiden som uppfödare. Jag vet så många som opererar sina hundar och det går ju alltid bra, på en ung hund såklart ännu bättre prognos. Hade jag bara fått chansen få tillbaka henne så hade hon fått komma hem och leva sitt liv 💔

Sorg blandas med glädje, jag har haft två underbara valpkullar och nu nya lilla ligan. Massor av härliga familjer som hälsar på och är ute och tävlar ⭐️ kommer med på rasspecialen, röntgar gör BPH men framförallt annat tar hand om sina krull och ger den tid och kärlek i vardagen 💞 sist men inte minst jag har blivit farmor till en människovalp ☺️

Tusen tack till alla som förvaltare era hundar på bästa sätt. Nu hoppas vi att ni kommer på kennelträffen i Orsa Grönklitt 7-8/6 Rally tävling officiell. Sim o räddningsprov,Massor av prova på aktiviteter och lekar. Jag har bokat stuga 6-9/6 uppge rabattkod PDAE24 när ni bokar boende eller campingplats.

Här laddar vi nu för My Dog Göteborg 11-12/1. Thea. Zigge.Ylva.Nysta lilla valp Bibbi får stanna hemma för de satt valpar i annan ring senare på dagen så det skulle bli för stressigt ta med henne, tyvärr!

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År 🥳