VĂ€lkomna till vĂ€rlden💖 pĂ„ annandagen föddes Margit o Kratos 5fina i Dreamy gĂ€nget. Tre tikar tvĂ„ hanar. Alla mĂ„r bra, vĂ€xer och frodas. Marigt Ă€r sĂ„ duktig med de smĂ„.

2023 har varit en kĂ€nslomĂ€ssig berg&dalbana. Jag Ă€r sĂ„ glad att hunderiet finns i mitt liv och sĂ„ mĂ„nga underbara nya familjer man lĂ€rt kĂ€nna under Ă„ren som gĂ„tt. Sorgen över att ha förlorat en av vĂ„ra bĂ€sta vĂ€nner Ronny i cancer Ă€r vĂ€ldigt tung. Vi lĂ€rde kĂ€nna Ronny nĂ€r Petra ville bli fodervĂ€rd till Merci. SĂ„ under 13 Ă„r blev det mĂ„nga roliga resor bĂ„de privat och med hundar. Han blev Ă€ven en av min mans bĂ€sta vĂ€nner. Det Ă€r helt otroligt vad underbart det Ă€r som Ă€ldre vuxen hitta nya vĂ€nner för livet. DĂ€rför ocksĂ„ sĂ„ oerhört sorgligt nĂ€r livet helt plötsligt vĂ€nds upp o ner. Vi Ă€r tacksamma för tiden vi fick men hade sĂ„klart hoppats pĂ„ mĂ„nga fler Ă„r ♄
Sorg över flera fina gamla La Sirenita’s som somnat in, Ă€ven nĂ„gra i sjukdom och olycka. Den mest tragiska förlusten har jag inte ens skrivit om tidigare. För jag har haft en fruktansvĂ€rd Ă„ngest över att jag sĂ„lde den fina valpen Winnie, till en mĂ€nniska som inte ger henne chansen fortsĂ€tta leva knappt ett Ă„r gamla pga en korsbandsskada. Det kan vara det vĂ€rsta som hĂ€nt mig under tiden som uppfödare. Jag vet sĂ„ mĂ„nga som opererar sina hundar och det gĂ„r ju alltid bra, pĂ„ en ung hund sĂ„klart Ă€nnu bĂ€ttre prognos. Hade jag bara fĂ„tt chansen fĂ„ tillbaka henne sĂ„ hade hon fĂ„tt komma hem och leva sitt liv 💔

Sorg blandas med glĂ€dje, jag har haft tvĂ„ underbara valpkullar och nu nya lilla ligan. Massor av hĂ€rliga familjer som hĂ€lsar pĂ„ och Ă€r ute och tĂ€vlar ⭐ kommer med pĂ„ rasspecialen, röntgar gör BPH men framförallt annat tar hand om sina krull och ger den tid och kĂ€rlek i vardagen 💞 sist men inte minst jag har blivit farmor till en mĂ€nniskovalp â˜ș

Tusen tack till alla som förvaltare era hundar pÄ bÀsta sÀtt. Nu hoppas vi att ni kommer pÄ kenneltrÀffen i Orsa Grönklitt 7-8/6 Rally tÀvling officiell. Sim o rÀddningsprov,Massor av prova pÄ aktiviteter och lekar. Jag har bokat stuga 6-9/6 uppge rabattkod PDAE24 nÀr ni bokar boende eller campingplats.

HÀr laddar vi nu för My Dog Göteborg 11-12/1. Thea. Zigge.Ylva.Nysta lilla valp Bibbi fÄr stanna hemma för de satt valpar i annan ring senare pÄ dagen sÄ det skulle bli för stressigt ta med henne, tyvÀrr!

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År đŸ„ł