Härliga dagar på My Dog är nu över. Vårat La Sirenita’s team fick med oss många fina vinster.

Zigge ( Precious Pablito)
Dag1 Excellent 1a UKl Dag 2 Excellent CK CERT CACIB 3bästa hane med en Champion och en veteran framför sig 🥳🥳såååå kul. Vilken duktig enkle kille att låna med när matte o husse står bredvid i ringen. Gladaste svansen hela tiden!

Nysta (Glorious Gala)
våran fina fodertik Dag1 BIR Junior CK R-Cert 4Bästa tik, lilla 9månaders tjejen💞inte nog med det, i finalen bland alla raser blir vi utplockade till top10 av över 80 juniorer 🤩👏🏼Dag2 BIR Junior CK Crufts kvalificerad 🌟tänk vilket äventyr det vore åka till England nästa år⭐️

IMG_8910

Thea (Precious Peaches)
Dag1 VG med fin kritik trevlit temperament bla. Men vi visste ju att pälsen var tovig och fick klagomål på den. Dag2 Excellent CK🌟👏🏼Så kul!

Ylva Li
Dag1 CK CERT 1a Ökl 3BT 💖🌟jippi! Dag2 Excellent

Alla 4 gjorde fint ifrån sig i uppfödare grupp som vi vann dag 1 med HP dag 2 2a med HP

Så det blev stora finalringen vid tre tillfällen, långa dagar men alla var helt fantastiskt duktiga. Debut inomhus för 3av alla på plats. Trevligt mingel med alla på hotellet ❤️Tack för att ni ställer upp och följer med på äventyr!

Valparna här hemma hade växt väldigt mycket på dagarna jag var borta.
Det finns en tikvalp kvar som söker sin egen familj.