Idag hade Clara o Kratos en lyckad date 🥳♥️Jippi sååå glad att det tog sig. Några bra kort blev det inte på dem tillsammans för jag var själv och de yrde runt som virvelvindar i snön. 😅 Om det tar sig får vi valpar i mars med leverans i maj. Clara är en riktig härlig perrotjej. Hela kroppen gungar av glädje för det mesta.
Nu har jag haft Clara på jobbet under veckan och efter nyår hade jag med Molly där. Alla så duktiga ”nya på jobbet”  Molly var det roligt att lära känna under veckan hon var här inför My Dog. Excellet och 3a av 9juniorer fick vi vara glad för dag1. Andra dagen var hon mer obekväm så ett VG. Starkt gjort ändå helt ny med inomhus miljö och ny med mej. Garbo Offi o Mila är världens bästa med alla nya hundar som kommer o går😅

🐾♥️Kennelhelg 28-30/4♥️🐾 spika datumet i almanackan alla valpfamiljer pappahundar, fodervärdar. Mer info med aktiviteter kommer, Det kommer som vanligt finnas möjlighet ställa husvagn och husbil i närområdet.